Boll Bärs & Brudar

En kall öl, fotboll live (eller på tv) och ett gäng härliga vänner, det är vad jag kallar livsnjutning!
Jag ska se till att detta blir huvudsysslan i sommar! Massa FCT och i alla fall ett par allsvenska matcher live, resten följs på tv var som helst, när som helst, hur som helst!
Tyvärr så skulle Sara jobba i natt och de andra brudarna var svårflirtade men det blev iaf 2 öl och nästan en hel match av IFK-MFF!
Och jag är mäkta stolt och nöjder!
Vännen min presterade finemang som alltid *blink*
Nu har jag lite magpirr för i morgon, vet inte varför men jag känner mig förväntansfull och laddad för en underbar dag från morgon till svarta natta!
Först ska syster vända upp och ner på min klädkammare och jag ska pressa henne på alla smaskiga detaljer om hennes blivande lägenhet. Jaa min syster ska flytta hemifrån!!! GRATTIS! Som du har väntat, kämpat och längtat!
LOVE
Dessutom innebär detta att jag blir av med min gamla soffa, ett köksbord och om jag har tur även mitt taxi konstverk!
Sen ska jag på äventyr med HankyPanky och uträtta några ärenden som jag för en stund sen fick väldigt bråttom med..
Och efter det, mina vänner, då ska jag hem till Sara och äta kina och kolla på när Jenny och Samuel kopplar in telia-smart.
Jag ÄLSKAR tela-smart! Hur bra som helst, hade jag haft canal +  också så hade det vart perfekt!
När dom är klara med sitt brötande så ska vi fira min nya soffa och döpa Rut Rutantutan Theng i champagne!
Sikken dag va?!
Funderar på om jag vågar ha min ospräckta hängslekjol på mig. Tänk om jag spräcker den med?! Och tänk om jag är på ett mer offentligt ställe den här gången?!
Äh va fan! Men lite självförtroende och självdistans så klarar man ju av att bära upp en spräckt kjol!
Och om nån påpekar det så kan jag ju använda den allt mer förekommande frasen: Been there done that!
Eller varför inte: Oooops I did it again..
?


Tråkigt!

Jag har nog aldrig haft såhär tråkigt någongång!
Lilleman är hos sin pappa några dagar och det är SÅ tyst, lugnt och ensamt här hemma!
Saknar min prins så jag snart kryper ur skinnet på mig själv. Han ringer ju iaf minst en gång om dagen, men det gör nästan bara saknaden värre. Snyft snyft snyft! Det är inte lätt att behöva dela med sig av sitt hjärtegull.
Sen har ju vädret vart katafuckingstrof i dag! Grått och regnigt, ingen energigivare precis.. Jag som va inställd på sol, latte, powerwalk och massa mys! Men näe, det bidde ingenting med det.
I morgon hoppas jag på bättre lycka. Lite sol kanske?? Om inte så ska jag iaf tillbringa x antal timmar i skolan, få gjort massa måsten och kanske, kanske, kanske åker jag till Gbg och spanar lite på diverse ting. Typ kläder, skor och fotboll.
Just nu vill jag bara dra ner rullgardinen och vakna nångång fram i juni, men jag har varken rullgardin eller persienner så det blir ingenting med det heller. Jag har åtminstone en ny soffa och min rumpa trivs väldigt bra i den kan jag lova!
Nä jag ger upp all tappra försök att få energi och hitta på något kul, sparar krafterna tills på fredag. Då blir det ny soffa/bil fest med Sara och andra trevliga människor! Och om det är fint väder så kanske jag bryter vintrenden och ger mig på en bärs eller två.
Måtte solen skina!


Bajen

Ni gör ju sanneligen skäl för ert namn!
Har tagit upp mina gamla fotbolls-skills och vart på FCT-Hammarby.
Matchen va bra, men vi var väl värda åtminstone ett mål! Så många chanser!!! Marginalerna var på helt fel sida!
Men gött kämpat iaf!
Åter till Bajen! Egentligen förtjänar ni inte ens att nämnas i min blogg, men jag kan inte hålla tillbaka! Jag och pappa och Börje och Sara stog och hejjade som små blå. Sen när första målet kom ropade killen berdvid JAAAAAA!!!!
WHAT?!
En bajare stog breve mig! Fy f*n va äckligt!
Det triggade upp mig till 1000... jag vrålade jaaaa när FC gjorde nåt bra och NEEEEJ när Hammarby kom när bollen. Och den jäkeln till bajare sa ja när jag sa nej och nej när jag sa ja... Och han blev bara värre och värre!!
Tänkte säga till honom att "hörre du´ru, du står på fel läktare"
Men jag våga inte.. Bajen är ju inte att leka med precis, och han såg lite farlig ut faktiskt!
Nej jag knep om den saken men fortsatte att vråla på mitt eget lilla FCTvis!
Jag tänker inte berömma Bajenklacken för deras engagemang men jag tänker däremot kritisera FCT´s...
Va i hela friden har hänt med Black Support?!
Det stog en ensam hes rackare och försökte så gott han kunde att skrika:
"FCT är det bästa laget hejja hejjja hejja FC!"
Jaa, av sisådär 4300 pers så va det kanske ett 20tal som hängde på. PINSAMT!
Ja menar, sassa brassa mandelmassa hade funkat bättre!
Annat va det på min tid, där kunde man snacka klack!
Sista 5 minutrarna så lyckades nån iaf hitta en gammal avdankad FC fana... jaja bättre sent än aldrig.

Sen måste jag bara tillägga att det handlar om SPORT! Ska det vara nödvändigt med 11 piketbilar, 7 ridande poliser och en jäkla massa andra poliser, samt en hög med annat löst folk?!
Säger bara en sak:
-SKICKA RÄKNINGEN TILL BAJEN!



Snabbare än blixten

Jag gör ju några tappra försök att skriva om alla dumma och roliga saker som händer, men det finns en jäkel som alltid hinner före... SARA!
Så om ni vill ha snabb uppdatering om mina galenskaper (som ör övrigt bara inträffar när Sara är med) så hänvisar jag er till hennes blogg.
http://thengis.blogg.se/
Såå, det va det det...
Idag har vi vart och lunchat och tjuvlyssnat på bordsgrannarnas prat, tagit en lattepromenad med skoskav runt kanalen och kommit undefund med att jag är stel och rak och att Sara inte är kort, hon är bara ihopsjunken.
Sen har jag vart hemma och lagat massa, massa mat! Pappsen kom förbi och inspekterade soffan och skruvade på tv-bänksbenen.. Ska på fct matchen med pappsen i morgon =) Det bästa jag vet!
Men innan matchen ska jag och frugan ut å glida i mitt gudbarn, en röd, underbar Audi a3 =) Jag är mäkta stolt!
Appropå bilar så var vi på äventyp till Tidahôlm igår och hämtade min soffa hos Linda. Jag körde med släp! Det ni! Det gick förhållandevis bra.. Men nu har frugan tvingat mig att börja backa med släpfan också! Hon menar på att det behövs bara en i förhållandet som kan konsten att manövrera bil med tillhörande släpfan. Och det uppdraget fick jag. Börjar fundera på jämlikheten i vårt förhållande.. Jag diskar, tvättar, kör bil och jaa.. Men vad gör Sara?!
Jo! Nu vet jag! Hon lägger beslag på alla heta killar! Jag får nöja mig med bröderna liksom.. Orättvist? Jaa det tycker jag!
Nu måste jag snart kojsa om jag ska orka med skola, g-torp tur och retur och en sjuhelsikes fotbollsmatch!

Här är min snygga feg/nörd parkering i Falköpnig. Fick för mig att släp och lastbil är samma sak, iaf lika svåra att parkera på små mini Mc Donalds parkeringar!




Tipslördag!

Gav mig själv lite sovmorgon idag, gick upp och åt slapp/lyxfrukost... Tog en dusch och damp sen ner i soffanoch tänkte att idag ska jag inte göra någonting!
Så finge det bli.. men innan jag kunde göra ingenting så va jag tvungen att boka kärra på Schell för i morgon, jag och Sara ska nämligen på roadtrip till Tidaholm och hämta min soffa! Så ett litet trafiktips är att hålla sig så långt ifrån dessa vägar som möjligt i morgon mellan 14-18...
Så, nu va det dags att göra igenting. Men ååh så tråkigt! Kolla in lite heta pojkar på tv.. fast dom va eg inte heta men de hade ju ambulans/polis/brandmansoutfit iaf.
Tog fram en skål med godis -det är ju ändå lördag. Just det, det är lördag! Men var är lördagsfeelingen?! Det känns ju som en vanlig sketen tisdag eller vad som helst! Ojojoj, hur ska jag lösa detta? Är det lördag så måste man ju KÄNNA att det är det!
Jag hann knappt mer än tänka tanken så sappar jag på tv´n och får syn på
TIPSLÖRDAG!
(
Dagen är räddad! För mig finns det inget som ger mer lördagskänsla än tipslördag, jag är nämligen uppväxt med en pappa i fotöljen med en godispåse i ena handen och en tipskupong i andra samtidigt som han vrålar högt och undrar vad alla stolpskott gör på Råsunda... Var fan är Skôfta?!


Folkilsk!

Idag va jag jätte redig! Kom till skolan för en halvtimme sen och har redan fått gjort det jag kom hit för att göra, nu är det 1,5 timme kvar till lektion.. seeegt!
Men för en gång skull så kan man kanske ta och läsa lite grann så att man ligger före ist för ständigt efter, bra idé va?!
Men fy vad det kändes överambitiöst! Kan man ha motivation och pliktkänsla när man läser på komvux? Tveksamt, det är ju som ett jäkla vuxendagis! Det var mer ordning och reda här när jag gick på gymnasiet till och med! Vuxna människor som springer runt och gapar och skriker i korridorerna, kastar saker, skitar ner och inte kan knipa käft ens på lektionerna! Eller är vuxet folk sånt överallt? Jag kanske bara har haft turen att slippe träffa dom fram tills nu, man börjar ju undra. När även ens vänner börjar bete sig som 13 åringar så är det väl ändå något som inte står rätt till...
Nu framstår jag som en torrboll, men det vet ni som följer min blogg att jag inte är. Men jag har gränser iaf, jag vet när och var man kan tillåta sig att vara barnslig och när och var man ska vara sitt vuxna, rediga jag.
Fy, jag gillar inte folk! Folk är irriterande idag! Och igår och i förrgår och i förrförrgår och... usch!
Tycker att Sara kan ta och vakna snart så hon kan göra mig och Pyret sällskap på en promenad sen, hon är iaf en vettig människa!
Nu ska jag gräva ner mig i imperialismen och hoppas att ingen varken tittar på mig eller pratar med mig för då kommer jag få ett bryt!


Choklad!

Kan det bli bättre?!
Satt hemma med en trottsig tvååring och ältade både gammla och nya bekymmer samt att den trottsige tvååringen pillade på datorn så den freaka ut... Fick total panik! Inte nog med att vännen har båkigt ex, folk pratar skit och man har ett sting av hangoverångest kvar! Ringer mitt, också mestadels, bråkiga ex för att få hjälp med datorn så att iaf ETT bekymmer kan strykas från listan.
Och han kommer som på beställning, likt Peter på Leasy, och vet ni va?!
Han hade hela famnen full av choklad! Livets under!
Åt hell med diet á la Montazami idag! Nu ska det dykas i både skålen och påsen!
Det va nästan NÄSTAN så man blev lite kär igen, NÄSTAN!
Nu funkar min röda, söta lilla dator igen, chokladen stå på bordet, kaffet är klart och lilleman han somnat!


Dumheter!

Jag gör en helsikes massa dumheter, iblnd inte så farliga och ibland mer allvarliga. Döm mig gärna för det, hata mig om jag gör dig nåt illa. Det är helt okej, då förtjänar jag det och jag kommer aldrig be dig att ändra uppfattning om mig om jag nån gång sårat dig.
MEN döm mig inte om jag inte gjort dig nåt! Innan du vet säkert så var snäll att ta reda på fakta, sen är du välkommen att konfrontera och döma mig om faktum kvarstår.
Jag kan va en väldigt god vän, det vet jag, en aning tjatig i bland men det vet jag det med... Men om min vänskap är dig kär, så behandla mig med respekt.
Jag har bara plats för att fåtal vänner i mitt hjärta, jag är sån -hellre ett fåtal nära vänner en en hel bunte bekanta! Så har du väl fått en plats så vårda den väl.


Snömos

Skulle söka på nationalencyklopedin för ett skolarbete och då fastnade blicken på detta ord bland
"nyligen sökta ord".
SNÖMOS!
Som förklaring till detta märkliga ord stog det "något innehållslöst".
Jag blev såld direkt!
För innehållslöst är verkligen det rätta ordet för idag, jag sitter i skolan i 6 timmar utan lektion och utan nåt vettigt att göra, kvällen blir innehållslös senare -ingen lilleman, ingen Sara, inget vin, ingen dejt.
Kvällskursens lektion kommer också bli ganska innehållslös för min och Joannas del för vi kommer bara sitta och garva åt våra misslyckade prov som vi ska få tillbaka. Och det va inte så att vi inte KUNDE det vi skulle kunna... det va mer pinsamma feltänk det handlade om. Jaja lärarn måste fått ett gott skratt eller två när han läste våra prov, eller så slet han sitt hår och började ifrågasätta sin egen kompetens...¨
Nu ska jag fortsätta göra något snömos och digga till Ison & Fille.

"Jag skrattar i dag
kanske gråter jag sen
jag vill leva i nuet
inte ångra mig sen
så jag lever idag, idag, idag
morgondan är för långt bort
men vi är här idag
så jag skrattar idag"


Mr Rabbit

Ja detta är helt fel tillfälle att skriva det här inlägget, för det första är jag på dåligt humör, för det andra är det ljust ute och för det tredje så är jag i skolan!
Men jag har tänkt på detta i 2 dagar nu, sen jag konsuterade med frugan i en livlig disskussion om äkta vara.
Jag kan börja med svaret för omväxlings skull:
JA TACK!
Är det inte så? Mr Rabbit i all ära men vad går upp mot äkta vara?
Det är som macka utan pålägg, julafton utan Kalle Anka, film utan Frank, jobb utan lön, sol utan bad etc, etc..
Vet inte hur vi kom in på den här diskussionen men det kanske har med vårt SATC-liv att göra..? I vilket fall så är det tragiskt! Ni kan ju inte mena att ni nöjer er med det? I så fall ber jag er att tänka om!
Känner att ämnen som detta blir mer och mer förekommande i min blogg men visst är det intressant med sex och kärlek!?
Det tycker iaf jag och Sara, det är typ det enda vi pratar om, utöver hur många par skor vi ska inhandla, vem som ska köpa vinet, när jag har tvättid och hur i h*vete vi ska få plats med alla våra kläder som helt utan anledning ligger i hallen i påsar.
Vi pratar aldrig om OM vi ska köpa skor, OM vi ska dricka vin, OM jag har tvättid eller OM vi ska dra ner på shoppandet, nejnej -det är inget att diskutera!
Ett sidospår som vanligt...
Vi pratar mest om kärlek, killar och allt vad som tillhör!
Inte enbart för att vi är två heta brunstiga tjejer i våra bästa år, utan för att det är kul, intressant och lärorikt... ähum! (?)
Som sagt så snöade vi in på on.. nä, mr rabbit låter trevligare. Men vi kom fram till att det är inte speciellt trevligt, mest jobbigt och poänglöst.
Vi tjejer (iaf jag å Sara) kräver äkta vara annars får det vara! Nu kommer jag in på tidigare inlägg om brunstig och kräsen och allt möjligt men hellre det än att leva ihop med mr R! (eller mr Big! Hujedamig! Du kan föresten fortsätta köra förbi mitt hus och titta upp i mitt fönster bäst du vill, mig får du då rakt inte tillbaka!)
Dessutom så behöver ju mr R underhållas, annars kan han mögla har jag hört... En av mina bloggläsare har fått erfara detta! Och jag menar, det behöver man ju knappast oroa sig för med äkta vara, dom underhåller ju sig alltid på ett eller annat vis med eller utan oss flickor, den saken är det enda vi aldrig behöver oroa oss för när det gäller män!



Nyponros!

En väldigt meningslös liten grej som jag tycker är obotligt kul!
Dagens ord används då jag verkligen fastnar för ett ord eller om jag kan sammanfatta en dag eller händelse med ett och samma störtskönt ord! Som exempel så va dagens ord "okåt" för ett tag sen, det fick jag mycket frågor om när jag skrev ut det på statusen på msn... Det är ju alltid kul med ord! Det måste inte heller vara befintliga ord, ibland passar ju två ord så bra ihop att man gör dom till ett och samma! Göööör bra, tycker jag!
Nu tror ni säkert att jag sitter här och röker på eller typ har ramlat i trappan och gjort en frivolt ner i källar´n.... Men det har jag inte! Jag bara vet hur man har kul, hur man fortfarande måste tillåta sig att vara barnslig och flamsa runt! Den tjej som aldrig gör det -hon ljuger!
Iaf så ska jag försöka komma till skott nu.. håll i er...*trumvirrvell*
DAGENS ORD:
NYPONROS!

Å jaa nu vet jag att ni blev besvikna för ni förväntade er ett snuskigt ord! Men se, jag är inte sån! Alls!
En nyponros är väldigt fin, luktar gott, ger sommarpirr och nyponsoppa(?), jaja det e gott va det än kommer från!

Hur jag kom fram till dagens ord funderar ni nog på nu.. Jo, Sara undra om jag å Benjamin blev rena när vi duschat
(rätt korkad fråga eg.. "nää vi tog ett gyttjebad" eller vad vänta hon sig?!)
Jag svarade dock inte med det, utan sa att vi blev så rena så och att vi doftar NYPONROS!
Nu ska jag krypa ner brevid min NYPONROS och sniffa honom i nacken innan jag somnar, natti på er!





Kräsen

Har en kär vän som kallar mig brunstig!
Och jag skulle ljuga om jag sa emot henne... Kan man va annat när fåglarna kvittrar, luften är varm, kroppen är slank och kaffet går att dricka i parken?
Alla dessa promenader med hetingar som susar förbi, alla kvällar på krogen med gott vin gör ju inte saken lättare och nu har ju tom uteserveringarna öppnat!!! Men varför ska jag va så hemskans kräsen? Herregud det kryllar ju av män överallt! Sara har inte det bekymret... hon får alltid nåt om hon så önskar. Jag bara snäser av allt och alla som kommer i min väg! Inte så bra om man nu är vårbrunstig som Sara kallar det...
Men näe, när jag tänker efter så är jag hellre brunstig som en ko på grönbete än tar med mig ett objekt bara för att..
Det svåraste är att vårda språket.. tydligen så har jag sagt "ligga" i var och varannan mening under kvällens promenad. Ja menar, det vore ju illa att komma till dagis och få höra att Benjamin sagt "mamma behöver....."
Hahaha så jaa så länge problemet med brunstighet inte blir värre än att jag måste hejda mig så fort jag öppnar min stora käft så ska jag nog stå ut!
Men vem vet, kanske finns det nån man med betyg G, eller VG får det nog va, i helgen...
Eller varför kan inte en UNG joggare stanna och fråga om vägen runt kanalen eller hjälpa oss att öppna grinden?? I dag var det ju bara medelålders herrar som stannade till, och SÅ desperat blir jag aldrig!


Ingenting!

Nää jag har ingenting att skriva!
Mår alldeles för bra och allt flyter på precis som det ska, så nää jag har inget att säga er. Jag har inte gjort några dumma grejer, inte spräckt några mer kläder, inte blivit varken dumpad eller kär, inte vunnit på lotto, men jag har iofs fått tillbaka på skatten !!! Tjoho =)
Jag jobbade i natt för första gången på 2,5 veckor! Det va kul! Jag är helt såld på mina arbetskamrater, vissa mer än andra förståss men man är väl bara människa!
Ska dit om ett par timmar igen och jag längtar faktiskt! Meeen jag ska erkänna att när vi traska runt på stan och osa solariesvett så blev vi allt liiite sugna på att gå ut... Det smakar ju så förbannat gott med vin och tillhörande barhäng! Men hepp, nu får det vara bra för en stund, typ tills på fredag. För då planeras det after work med girlsen och på lördag fundrar vi på att skaka rumpa.... Vi får se, i natt ska jag iaf jobba och det kan ibland va ett lika stort nöje som att gå på krogen!
Vi kom in på en MILF diskussion på jobbet igår och garvade högt åt vilka idioter som säger/skriver sånt... Sen kom en till kollega och gjorde oss sällskap och då fråga jag
- Är du en MILF eller?!
Svaret blev:
-BRAaaaAAAaaaAAAK!
(och nej hon spräckte inte arb.kläderna!)

Tänkte va lite redig och träna idag så jag pumpade upp min gymboll! Men ack! Jag va ju helt slut efter att ha trampat på den där förbannade pumpen som bara flög iväg hela tiden så nu orkar jag då rakt inte göra några övningar! Tror nog tom att jag ger själva f*n i allt vad övningar heter och tar och pumpar upp bollj*veln en gång om dan ist!

Nu blir det superettan och kexchoklad!


Orolig!

Joanna blogga just om hur det är att vara förälder och att man ständigt oroar sig, och hon har helt rätt! Det är en livslång oro, oändlig kärlek och smärtblandad njutning!
Men just nu är jag inte orolig för Benjamin, jag vet att han är i tryggt förvar tillsammans med Novah och Dante och pappa såklart!


Dante & Novah

Nu oroar jag mig för min vän! Hur kan jag va så korkad att jag bara nickar och ser glad ut när hon drar i väg på blinddejt! Det är ju, ursäkta mitt ordval, men det är ju för i helvete helt jävla livsfarligt!
Jag borde ju minst ha lagt 8 flaskor pepparspray, en pickadoll, en machete och ett dussin kondomer i hennes väska!
MINST!
Hur kan jag va så dum?!
Nu sitter jag här och har ont i magen, mår illa, vill kräkas, vill gråta, vill åka och leta, vill hålla nån i handen, vill att någon säger att allt blir bra!
Alla dessa fördomar jag har om nätdejting, tänk om det inte är fördomar?!
Alla dessa äckliga gubbar, snuskiga rum, utnyttjade tjejer.... FAN!
Snälla säg att allt blir bra! Ring mig!
Jag har smsat, jag har ringt men utan svar, jag blir galen!
Tänk att va så orolig för en vän, hur orolig kommer man inte va för sitt barn?!
Joanna är iaf lika hispig som jag, vi ska lägga in oss på psyket och knapra lugnande tillsammans när Benjamin och Mille börjar ränna på stan.. Gud förbjude! Får ju magsår och gråa hår av bara tanken!
Trotts att jag inte är religiös så kommer jag sitta uppe hela natten och be til högre makter att Du ligger i en varm go säng med en fin kille som tar väl hand om Dig tills Du kommer hem i morgon!
Kommer aldrig förlåta mig själv om någonting har hänt Dig!
JAG ÄLSKAR DIG!


Hiss & Hiss

Har vart på en underbar promenad i VÅRvädret med den upphittade Joanna!
Måste bara hissa denna vackra staden, det är en fröjd för ögat att promenera längs kanalen, jag hade kunnat gå i flera flera timmar och bara njuta av den friska luften, ordbajsa, titta på omgivningen och.. Just det appropå omgivningen så kommer här nästa hiss! Alla underbara män som joggar/springer förbi oss med sina tighta brallor, rufsiga frisyrer och flåsande läten
(men Gud det lät ju som ett monster! Men det är sexigt -jag lovar!)
I vilket fall mina herrar, fortsätt spring, vi tittar mer än gärna på era fasta rumpor som skumpar förbi!
Imorgon blir det favorit i repris!





Tröstshopping!

Jag jobbar väldigt lite just nu, har lov från skolan, pyret är hos sin pappa ett par dar, Sara ska på dejt och Joanna har jag tappat bort. Addera det med vårkänslor och vardagslyx, vad får du då?
-Joo SHOPPING!
Jag vet att jag sagt att jag ogillar modebloggar och det står jag för, men jag ser inte detta inlägg som ett modeinlägg utan som ett.... hmm "det här är vad Bblossom gör när hon har tråkigt"-inlägg!
Så nu ska ni få se vad jag har ägnat denna dagen åt, förutom att tvätta och kommit undefund med att jag har hemskt mycket kläder... Ähum!


Vita converse är ju ett måste!

Håll med om att det står Bblossom på dom här vackra skinnskapelserna!

Den här kudden passar inte alls in hos mig, men vad gör man inte när man blir kär...

Mitt sofistikerade jag kikar fram då och då !

De här såg bekväma ut att köra barnvagn i...

Powerwalk-runt-kanalen-byxor är ett måste!


Så här går det när jag ska ha en lyxdag och bara göra det jag känner för och INGET annat!
2297 riksdaler katshing!
(lämna mig inte ensam utan sysselsättning!!! Gaaah!)


Ensam mamma söker

Jag känner mig inte ett dugg ensam fast att jag är singel. Och att vara det är inget bekymmer för mig, jag förblir gärna singel ett bra tag.
Men tänk dig tanken att tillbringa hela sommaren med killar som verkligen vill träffa dig och att sen få välja ut ett gäng som du kan dejta non stop i flera varma, soliga veckor!
Fatta vilket äventyr och vilken superkul grej!
Hmm... såg på tv3 att de söker ensamma mammor...
Äh jag söker!
Jaa, jag har gått och blivit galen, men jag är ju åtminstone medveten om det!
Enda bekymmret jag ser i att dejta heta killar som sökt för min skull och att gå på mysiga dejter en hel sommar är att hela svenska folket vet om det! Men å andra sidan så har jag ju börjat blogga och det fick mig ju också att känna mig rädd, naken och exposed i början. Hur mycket värre kan det va på tv?!
Ojojoj, hur ska detta gå. Nu kände jag mig en aning exposed igen :/
Men va f..n om det nu mot all förmodan skulle ringa ett 08 nr så är det väl bara att göra som killar brukar göra när de får ovälkomna samtal -inte svara!
Och OM de ringer och OM jag svarar... jaa då ser ni mig snart i rutan!
(Gud förbjude!)
Men håll med om att det är en kul grej! I den här stan lär jag ju aldrig träffa nån iaf det är ju ett som är säkert, för övrigt så har man väl snart dejtat hela sortimentet och än så länge har ingen av grodorna blivit prinsar... Och de grodor jag inte träffat har ju Sara träffat så tillsammans har vi väl avverkat den här stan innan midsommar om vinkvällarna inträffar i samma takt som de gjort den senaste tiden!

Få inte för er att dejta/träffa är samma sak som kuckilura för då har ni HELT FEL uppfattning om pryda mig och pryda Sara!
Å där med basta!

Åh basta.. jag vill ha bastukvällar med mina vänner som vi hade förr! Guuuud så kul vi hade! Dricka billig öl i bastun, bada i snön, spela inomhusgolf, dra dåliga historier framför brasan... Åhh, nu vill jag va 17 igen!
Ett litet sidospår kanske men åååååh va roligt vi hade!


Been there, Done that!

Den här dagen går i musikens tecken!
Varena låt jag hör får mig att le och tänka på härliga saker.
"Jag skrattar idag" får mig att leva i nuet lite mer än vanligt och uppskatta allt jag har här och nu!
"Womanizer" får mig att skratta och le åt han på fyrhjuling som vi stolt passerade förut...
"Infinity" får mig att sakna min gamla underbara bil och så blir på dans humör á la Allan
(just nu står jag i köket och bloggar (uppenbarligen), lagar lasagne och diggar hårt i mina randiga strumpor och min Lite Fm tröja!
Funderar på att lägga ut en sån där "min outfit för dagen"-bild som alla trendiga bloggerskor gör... Hahaha!
Adam Tensta´s "My Cool" gör mig sugen på veggomat...
Ytterligare en Britney..."piece of me" får mig att skratta högt åt alla som tror att jag är nån annan än den jag är!
Fortsätt gärna lyssna på 10 år gamla rykten, eller ännu bättre... - Läs min blogg och få reda på vem jag eg är!

Jag låg i solariet med lurarna i öronen förut, precis efter att vi passerat han som vi inte pratar om. Och jag kunde inte sluta le! Jag är SÅ glad att det som hände hände för det har gjort mig stark! Sara fick syn på en fyrhjuling och visst fasen va det han som satt där.... -Huvudet högt och en enda tanke... "Been there, done that!"


Här kommer iaf en bild på mina hyper trendiga strumpor, inköpta på Carlings för 49 kr. För er bloggläsare som kräver modeinslag i vartenda förbannade inlägg!
 
Eller nä, jag ångra mig! För er ovan nämnda personer så hänvisar jag till http://www.kissies.se/
För här har ni inget att hämta om det ska va på det viset!


Storleken HAR betydelse

Har dragit soffbordet närmare soffan, slängt upp fötterna på det och lagt datorn i knät
-och här ska jag sitta!
Funderade en kort sekund på att ta en promenad eller gå och handla, men nej, ibland måste man tillåta sig att inte göra någonting alls. Och pyret är på cirkus med sin pappa så honom behöver jag inte heller ha dåligt samvete för men jag saknar honom såklart hur mycket som helst!!! Åh min prins!
Så jag kommer bibehålla samma slappa ställning som jag har nu ända fram tills min dejt med Frank är slut ikväll!
Gud va jag längtar!
 (inte tills den är slut alltså, utan till den äger rum som det så vackert heter)
Måste bara ta en dusch och piffa till mig lite ifall han får för sig att kliva ut ur tv´n och ner i min soffa ist... Inget är ju omöjligt menar jag. Eller om nån annan Falkfantast kanske kikar förbi, who knows?
*BlinkBlink*

I alla fall så kanske ni undrar vad som rörde sig i huvet på mig när jag började skriva detta inlägget...
Jo, storlek! Och inte vilken storlek som helst utan Längden på män!
Frank är ju lång, exet är iaf 1.84, exexexex eller nåt va 1.98, han som vi inte talar om va säkert 1.90...
Men så fick jag ju se nåt som fick mina knän att vika sig, min mage att knipa, mitt hjärta att banka, min handsvett att droppa -jaa ni vet!
Så snälla fina ögon, stark utstrålning, manligt sätt, jobb, 30+lite väldigt lite gråa hår och 2 barn!
Jag kan lätt acceptera barn och nattjobb för jag har själv båda delar -men längden!
Han va ju längre än mig men inte mycket, typ 1.75 eller nåt och det blir ju jag flera gånger om i mina heels. Jag får nog börja gå ut i mina converse ist... Han va inte liten för övrigt (och ingel fläskberg heller!) han hade bra proportioner, en klämvänlig hockeyrumpa, fina händer, lite skäggstubb...
Och han åkte buss, inte för att jag tänder på killar som åker buss för det gör jag verkligen INTE men åker man buss med 2 barn så ÄR man singel! Det bara är så!
Har jag fel?
Och dessutom var det inte lovligt heta ögonkast i trappan i lördags... Det har vi lärt oss att man inte måste va singel för men ändå!

Han hade helt enkelt potential som en framtida make eller åtminstone het sommarflirt!
(...och eftersom jag insett att jag är gammal nu så känner jag mig lite stressad... märks det?! Nää då!)
MEN KORT!
Jag gillar inte korta killar! Fast det finns väl alltid ett undantag som bekräftar regeln, eller hur?!


MILF

Japp, det är tydligen vad jag är!
Jag blev kallad milf av en liten skitunge som inte ens visste att jag hade barn! Det är tecken på att jag hade hamnat på fel plats!
Ska ta det från början...
Tänkte vara social och följa med min älskade syster och hennes vän ut idag, vi hade lite lagom seg förfest hos mig och sen skulle dom till, lyssna nu..., LIPZ!
Hopp å Hej, Jag är ju både jobb och barnledig ett par dar så vad hade jag för anledning att inte gå med?!
Hmm....
Den första timmen träffade jag EN människa som va jämngammal med mig, och han är vakt på LIPZ...
Men men , jag försökte skaka rumpa och se glad ut bland alla andra som va två äpplen höga och en mask breda. Det funka, det mesta funkar ju med en öl och lite bra musik.
MEN "bra musik" är väl en tolkningsfråga.
Så fort jag satte min kavaj -och pumpsklädda kropp på dansgolvet så tänkte jag
"detta måste va olaglig volym, och näää får man blinka såhär mycket med ljuset?? Tänk om nån får Epilepsianfall!!!
Jaja en klunk öl till gör väl inte saken sämre iaf....
MEN då får jag syn på, nu ska ni få höra!

Rumpeveckskorta kjolar
Glittriga strumpbyxor OCH blommig klänning
Blommiga Hotpants + linne+ sandaler
Svart linne OCH vit BH
Bandana och byxor á la knäveck
Två stringkablar uppstickandes ur skåran

Jag kan hålla på i en evighet!
'
Det är inte det att folk inte får se ut som dom vill för det får dom, men för guds skull låt mig slippa se´t!
Så därför tänker jag hålla mig därifrån, mina pumps och min kavaj hör hemma på andra ställen... Där medelåldern är 30+gråa hår och inte 18+karatefylla!
Nää, detta är en fortsatt bekräftelse från förra inlägget att jag har ta mig fan gått och blivit gammal!
Syrran visa ett av hennes Objekt som tydligen var "Sveriges 3:e sexigaste man"
MAN??? Han var ju för f*n ett BARN!

Nää jag bestämde mig för att gå hem!
Jag hade ju försökt, men det gick inte. Men på väg ut mötte jag min bror! Ååh så glad jag blev men efter 10 minuters prat med en riktig karl så fick jag syn på dessa inte så klädsamma outfitarna (heter det så?) igen, så jag kuta hem och fort gick det! Inte för att det är så långt, typ 50m men ändå.

Så nu sitter jag och degar i soffan, ska kolla på Criminal Minds, och pratar med en REDIG KARL som ofta håller mig sällskap sena kvällar och nätter!


Ålderskris!

Var ute och svängde mina lurviga igår och träffade massa vänner jag inte sett på xxx år
Caroline och jag åt glass iklädda KalleAnka klänningar på elskåpet hemma i Björndalen för 21 år sen!
Jag har inte ens sett Carro på 3 år!
Det är 9 år sen vi stal öl i garaget och gick till Gransäter!
Sara och jag berätta hur länge vi kännt varandra... 8 år!
Mike och Joanna kom på att de vart tillsammans i 7 år!
Jag träffade en skolflirt som jag hade.... för 10 år sen!

När vi gick upp i morses så värkte varenda muskel i hela kroppen! Jag släpa mig fram till perkulatorn á la pensionärstyle!
Väckte Sara och tog en slowmotion walk runt Spikön och blev typ omkörda av rollatorer...
Såg ett span från igår, med två barn! Två! Jag körde ju bara en tom barnvagn...
Kom på att killar med barn är ju inget hinder... Och gärna 30+ med gråa tinningar...

JAG HAR BLIVIT GAMMAL!


Pappa Betalar

Måste bara få ur mig denna vrede!
Vad är det för fel med att ha föräldrar som ställer upp ekonomiskt?
Om man slarvar bort sina egna pengar och sen lever på päronen så kan jag ju förstå att folk reagerar över ett omoget beteende. Men om man har koll då? Om man har föräldrar som kan se till så man får lite vardagslyx? Som kan hjälpa en om man drar in en kass löning? Föräldrar som köper dyrare presenter för att dom KAN inte för att de måste..
Är det verkligen så himla fel att ställa upp ekonomiskt för sina barn så länge man ser till att barnen har insikt i ekonomin och vet att pengar inte växer på träd?
Jag har två fantastiska föräldrar som har slitit i många långa år för att ha en vettig stabil inkomst. Jag vet att dom jobbar för sina pengar! Och jag jobbar för mina!
Så om jag nu får en extra peng då och då, oavsett summa, ska jag skämmas då?
Ska jag skämmas för att det går bra för mina föräldrar?!
Kommer aldrig hända!
Och dessutom så köper dom mig inte, de ger mig stöd, råd, kärlek och livskvalité genom sina handlingar, inte pengar!
Jag älskar mina föräldrar och jag är lyckligt lottad som aldrig behöver känna ekonomisk oro, dom finns där som en trygg backup och det är jag glad för!
Så stå gärna där och gnäll om att jag är en bortskämmd Bjöndalsbrat! Jag kanske må vara en sån men isf är jag fan stolt!

Och om detta nu vänds mot mig, så ni tror att jag ser ner på Er, så har ni fel!
Jag om nån vet att en människas hjärta inte ligger i plånboken!


RSS 2.0