Just can´t help myself

















Älskar gamla klassiker från den tiden då musik gjordes med hjärta och själ, för att berätta något och lämna en tanke hos varje lyssnare.
Det är inte samma sak idag, nu görs musik för pengar och självförverkligande
-och det hörs.
Man kan inte jämföra dagens massproduktion med 70-80-talets totala kvalité. De spelar i olika ligor.

Och som jag förmodligen har nämt förut, men det tål att sägas igen.
Om Freddie Mercury levde, inte var gay och inte hade Aids.... Då, då skulle han vart min.
Så är det.
Där kan man snacka karl med Det!
Ni vet det där Det´et som så få karlar har. Det där sällsynta som kan göra vilken tönt som helst till en reslig karlakarl. Det där som får dig att tappa talförmågan utan att du egentligen vet varför. Det där som får dig att svettas ute i vinterkylan. Det där som får dig att släppa alla tankar på förnuft.
En karl med Det, är en karl som kan stå i andra änden av rummet och utan att se honom vet du vad han gör, hur han står, vart han tittar, för du känner honom och hela hans presens.
Har ni träffat en sån karl nångång?





Bloggmissbrukar

och väntar på Derek Morgan.

Shoppar loss på nätet efter att i eftermiddags gått bananas på både Lindex och Åhléns.
Hittade ett linne på Lindex. Det hade ingen passform, jag visade mina bleka armar, det var rostfärgat, det var glansigt, det passade inte till silver.
Men jag köpte det!
Nu ska det ut och handlas guldattiraljer så det bara fräser om det! Eller ja, inte nu -på torsdag.
Men jag har ändå en känsla av att jag kommer lämna hemmet iklädd jeans, svart top, kanske grå om jag känner mig lite färgglad, och converse. Nej, inte converse, lite måtta får det vara! Men kanske kängor då.
I mina drömmar har jag svarta jeans, nya linnet, ett långt guldhalsband Pyret hittat på Åhléns, höga heels i mocka och (trumvirrvel.......) uppsatt hår!
Som sagt än så länge bara en dröm.
Undra vad Derek hade rekommenderat. Svart eller rost? Högt eller lågt? Uppsatt eller nedsläppt?







Médda

Korv och makaroner fick i dag heta Gnocci med Choritzo och creme fraichesås.
Jag borde bli försäljare.
Allt för att få upp lusten för mat så jag slipper sitta här och äta onyttigheter tills svarta natta. Måste skärpa mig!
Och det funkade i alla fall en aning, jag åt tills jag blev mätt. Nöjd.
Det är svårt det där med mat, det har vart svårt i 10 år. Ibland tror jag att jag får rätsida på egen hand, men jag faller alltid tillbaka. Förr eller senare.
Men just nu har jag inga krav på att det ska fungera, det är fel tid för det. Bara Pyret inte ser mig, bara han inte får sne uppfattning till mat och matvanor. Men det tror jag inte, jag håller stenhårt på hans matrutiner och jag äter alltid samtidigt. Men kanske inte så mycket som jag borde.
Efter jul är det mycket som händer. Jag ska få struktur och lugn för första gången på åratal. Då, då ska jag bli frisk. Då ska jag kunna äta som folk äter mest.
Och så ska jag jobba för större ben och fastare mage. På ett sunt sätt.
Jag är värd detta nu, jag är värd att få må bra i en kropp som får vad den förtjänar.


Mamma Blogg

Tittar på efter 10, balar kaffe och jobbar. Måste bara ta ett break och andas lite.
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ ALLA MORALMORSOR???
Hur var det nu igen med "alla barn är olika, alla barn är unika"?
Kan inte alla föräldrar bara få hitta det sätt som passar deras barn? Man måste söka sig fram och få lov att misslyckas på vägen, hur ska man annars veta vad som fungerar och vad man aldrig mer kommer försöka sig på.
I Efter 10 löd dagens webbfråga: Ska man låta sitt barn gråta sig till sömns eller vara med det tills det somnar?
Som Jihde sa.. En skarp fråga.
Allt är inte svart eller vitt.
Jag har letat och sökt efter ett bra sätt i 4 års tid nu. Iblad hittar jag ett sätt som fungerar utmärkt men efter ett tag så förändras mitt barn eller omständigheter i livet som gör att kvällsläggningen också måste ändras.
När min son var bebis var vi nästan alltid ensamma och som ensam mamma att alltid stå med nattningen var oerhört svårt. På den tiden hade vi även hund. För att komprimera alla göromål och för att rensa tankarna hade vi som standard att ta en promenad på kvällingen, då fick hundarna kissa och lilleman somnade så gott i vagnen.
Efter en tid,ett år ungefär, var vi inte ensamma lika mycket. Jag trodde att min tid för avlastning var kommen, men ack vad jag bedrog mig. Jag fick äran att fortsätta stå för kissepausen på kvällarna medan min karl skulle ta nattningen. Kommer aldrig glömma den kvällen jag kom hem och förstod hur nattningen gick till. Min son skrek som en kulting inne i sovrummet. Men svag som man var så var det bara att se glad ut.
Jag ångrar SÅ att jag inte tog min pojk och gick där och då.
I stället så fortsatte jag att ta promenader på kvällarna, långa promenader så jag var säker på att han hade somnat när jag kom hem.
De kvällarna vi var ensamma tog vi en promenad, eller somnade tillsammans i sängen. Jag ljög och sa att han hade somnat själv i spjälsägen. Annars fick jag höra att jag var klen och bara daltade och skulle skaffa mig ett helvete med mammig unge i flera år.
Efter att vi flyttat fortsatte vi med promenader, sen blev han för tung för att bära upp för trappan, då körde jag vagnen i vardagsrummet. När han blev för stor för vagnen läste vi sagor i spjälsängen. En period, i samband med avvecklingen av blöjor, somnade han i min säng.
Nu är han 4 år och har under en längre tid somnat i sin egen säng tillsammans med sina gosedjur och en Barnkammarn cd. Visst, det händer var och varannan kväll att han kommer upp en sväng och säger att han är rädd, men det är inte svårare än att följa honom tillbaka, stoppa om honom och pussa honom på pannan.
Vad som helst, men han får inte somna ensam, rädd och ledsen.
Han ska vara trygg. Hur man uppnår trygghet tror jag är väldigt individuellt. Viktigt är även att utstråla trygghet och forma en trygg miljö. Är det stökigt, stressat och livat runt om så skapar det oro. Föräldrar har många gånger tunnelseende -mitt barn har svårt att sova!
Okej, mycket möjligt -men varför?
Ställ er den frågan.
Det kanske räcker med att stänga av tv´n en stund så det blir tyst och lugnt. Lägga bort telefonen och ta fram en bok. När mitt Pyre bara var nån månad så bar jag och bar och bar och bar tills jag grinade av smärta, fram tills jag satte han i bärselen och drog igång dammsugaren -då somnade han. Så i flera veckor dammsög jag 19.30 varje kväll och lilleman somnade på momangen.
Även idag kan det fungera. Fast utan bärsele då förståss.

När jag var barn somnade jag ofta med huvudet på pappas bröst. Det kan jag göra än idag, och jag är 25. Om jag är stressad, ledsen eller bara allmänt uppgiven så brukar jag krypa upp i soffan bredvid pappa, lyssna på hans hjärta och "tanka trygghet".

Så snälla, hitta det som fungerar för ert barn här och nu. Gör inte det som fungerar för andra eller så som det står i böckerna. Den finns ingen mall, det finns inget rätt eller fel.
Och gör inte som jag, fall inte för trycket. Även om man känner sig liten och klen så tänk dig in i rollen som mamma, en lejon hona. Då kan man ryta ifrån för då gör man det för sitt barn, inte för sin egen skull.
Jag röt ifrån några gånger, det resulterade i glåpord, hot och misshandel.
Men jag gjorde det för mitt barn, inte för mig.
Det gjorde inte ont då, för jag tog slagen för min bebis. Det är först nu flera år senare som det gör ont, för nu kommer känslorna fram -det var jag som fick slagen, vanliga jag, inte mitt "mamma"-jag. "Mamma"-jaget var bara ett skydd där och då på den tiden jag bara var mamma och trodde att det var allt jag skulle komma att förbli. Nu vet jag att jag är mer än så. Jag är jag, en vän, en syster, en dotter, en kollega, en livsnjutare, en medmänniska, en förväntansfull ung kvinna helt utan krav från andra.
OCH MAMMA.

Ta ingen skit, inse att Du är så mycket mer än vad Du tror. Lev inte för någon annan, lev för Dig själv och det Du tror på!
Ville bara säga det... just för att jag lärde mig den hårda vägen och jag vet hur svårt det är att så där, ensammast i världen. Du är inte ensam, det finns så många fler. Men bara Du kan hjälpa Dig själv.


Måndagsbarn

En måndag i lugnets tecken. Fick sova ut länge och väl, tog en lång dusch, rompa ner i tvättstugan, Pyret kom hem, spela smurfyatzy, drack 2 koppar kaffe, tände alla doftljus.
Nu målar vi i Laban boken. Ska strax hämta tvätten.
Sen blir det varma mackor, lite Bompa och när huset sover plockar jag fram strykbrädan och en bra film.
Tips på filmer mottages med öppet hjärta!

Sånna här dagar faller mig i smaken. Lugnt och fint. En sak i taget. Ordning och reda.


Gräddelin´s Chokladkaka

En bomb som botar all PMS i hela världen! Finns ingenting som den här kakan inte är bra för, ååh den är så god.

KAKAN:

5 dl vetemjöl
4 dl socker
1 dl kakao
2 msk vaniljsocker
175 g rumsvarmt smör
4 st ägg
2 msk ljus sirap

GLASYREN:

1,5 dl vispgrädde
150 g mörk blockchoklad
100 g vanlig mörk choklad
(ex Marabou 70%)

BAKA!:
Blanda alla torra ingredienser.
RÖR ner smör, ägg och sirap. OBS!!! Vispa ej!
Häll smeten i en smord och bröad form.
Grädda i mitten av ugnen 200 c ca 25 min.
Låt kakan svalna innan den stjälps upp på fat!

Koka upp grädden och tillsätt den hackade chokladen. Blanda samman under nån minut.
Bred glasyren över kakan, låt kallna.
Ät som den är eller servera med lättvispad grädde och färska bär!

Detta är min favorit alla kategorier! Den går att ha som vanlig "kaka till kaffet"-kaka och passar även utmärkt att piffa till med silverkulor, lite hallon och ett ljus så vips bidde det en tårta! Dessutom går den snabbt att slänga ihop, vilket är ett STORT + !

Hoppas det smakar!




Reccension

Irene Huss höll måttet som alltid, men jag måste bara gnälla lite för gnällandets skull och gnället gäller Irenes familj.. Det är inte direkt sannolikt att de blir inblandade på ett eller annat vänster varenda gång. Det va bara det.

Black Swan, den skulle ju va så bra.
Va den det?
Tyckte mest att hon åkte tunnelbana eller satt i danskorridoren och såg sådär löjligt nedslagen ut.
Och slutet.. Tog hon livet av sig själv efter att ha dratts med nån grav psykos, eller fattade jag inte poängen?
Är jag för dum eller var jag helt ekelt för trött?
Jag fattar ju så pass att hennes öde blev som svanens. Men var det medvetet? Eller va hon psykiskt sjuk? Jag kan ju tycka att hon borde vart det med tanke på hur man annars kan förklara talande porträtt, mord, leb sex och andra mycket knepiga ting, som dessutom aldrig inträffade. Eller..?

IRL ska vi gå till Fidos och köpa lördagsgodis till Blossom och senare blir det en sväng till mor och far.
En vanlig, lugn och underbar lördag.


Black Swan vs Irene Huss

ole dole doff.... kinke lane koff, eller hur det nu va.
Äh va 17!
Antar att Marie har nr 9 och att jag kan låna den frampå, så det får bli Black Swan.
Eller, nej.
Jag gillar ju Irene.... och Reuben Salmander är snygg, hur man nu kan va snygg med det namnet.
Va fan dillar jag om, sätter jag igång nu istället för att svamla så kanske jag hinner se båda.

Woop Woop, en vecka kvar till fest!
Men så länge ska jag njuta av den obeskrivligt vackra synen av min sovande son.
Det vackraste jag vet...

Trevlig Helg på er!


Ledig !

Min tänkta långledighet blev inte så lång, men nu känns det fantastiskt bra! Två nätter gjorda som jag annars skulle gjort nästa vecka :)
Nu vankas det helg på Österlånggatan!
Varma mackor, chai te, gosiga filtar och mängder med doftljus. Dessutom har jag blivit försedd med en påse svenska deckare och den första planerar jag att se i kväll när mitt älskade Pyre har somnat. Så skönt att han kommer hem nu! Trodde bara det skulle bli ett par dagar, men det blev ju längre än så. Jaja nu är det som sagt färdigjobbat, det enda som står på agendan är "kramas". Inget annat planerat, himla skönt.

Kom på att jag för länge, längesen lovade att uppdatera med lite favoritrecept, men det har jag ju inte gjort. Kanske kan ordna det i helgen om det finns några fikasugna läsare :)


Inlägg nr 250

Har jag haft så mycket att smala om så det har hunnit bli så många inlägg, tydligen.
Nu ligger jag här i min fantastiskt bekväma säng och väntar på att få svar i telefonen, det är inte alltid en lätt match! Men jag behöer ett svar och jag behöver det omgående så jag vet om och när och hur och var och varför jag kan sova.
Eller ja, hur vet jag ju. Och var, blir väl änna här jag redan ligger.
Vid det här snåret finns det inte så många andra sängar att mysa ner sig i.

Nu är det sånna där tider då det ändras och trixas för att verksamheten ska gå ihop. Jag byter nätter och joxar med schemat som aldrig förr. Men det ska nog ordna sig i slutänden, det brukar ju göra det. Trotts att det känns hopplöst innemellan.
Snart är det väl kräksjuketider också. Vet inte vad som är värst, att få skiten själv eller att behöva jobba med det och hoppa in för alla andra som ligger hemma och hulkar.
Fy, då undrar man allt om yrkesvalet var så genomtänkt.
Förra året klarade vi oss riktigt lindrigt undan, på jobbet var det knappt märkbart, bara ett par enstaka fall. Och jag och Pyret fick bara en liten släng av det. Men bara för det lär vi väl få så vi tiger i år. Säkert mitt i snöstormen också så ingen kan leverera hem Cola och popcorn!
Nä nu ska jag sluta måla Fan på väggen och istället göra ett tappert försök att få människan i andra änden av luren att svara mig. Sen får vi se hur det blir med sovandet...


Förresten.. jag kom på att jag önskar mig ett fotbad i julklapp.

XO


Plötsligt händer det

Fick en inbjudan av en fining igår men i sedvanlig ordning jobbar jag det datumet (som alltid när det är nåt skoj på agendan). Fjäskade lite på jobbet och på ett kick så hade jag trollat bort den natten med hjälp av en mycket vänlig kollega! Till på köpet är det den värsta jobbnatten på året, så ingen är gladare än jag för detta :D.
Jag blev så glad, detta är verkligen nånting jag vill och känner att jag behöver. Måste hitta på lite roliga saker för att vakna upp ur höstkoman!

Nu ska jag utnyttja höstrusket och sova som en liten gris, samtalen jag skulle ringt igår och sköt fram till idag får vackert vänta till i morgon. Ja, så blir det.


Då va det gjort!

Hur kan man gå från så ståndaktig till att totalt glömma tid och förnuft? Fram till 01.50 drack jag 2 Heineken -och jag va nöjd med det! Helt nöjd.'
Sen trippa jag bort till V för att säga "Hej".
Vad hände sen??
Jo jag sneglade på klockan och såg att den va 05.50... sen sneglade jag vidare över bordet och insåg att jag hade smuttat i mig 3 (!) drinkar!!! Lite drygt 3...
Å jag som skulle jobba :/ Visseligen inte förrän kl 21, men ändå, jag blir ju så hutlöst trött. Inte dålig, men trött!
Jaja, nu är natten över och idag får jag sova så länge jag vill. Och det är precis vad jag tänker göra.
Borde ringa ett par samtal, men herregud det finns väl ingenting som inte kan vänta tills i morgon..?

Dessutom har jag mycket jag ska sova på. Har ju länge och väl letat efter tavla till vardagsrummet, likaså efter vinterstövlar. Nu råkade jag hitta både tavlor och stövlar samma dag förra veckan och jag kan inte bestämma mig för vilket jag ska lägga mina dollares på. Stövlar eller tavlor? Tavlor eller stövlar...?
Det är frågan det.

Vill även passa på att framföra mitt varma tack till Karma som sett till att en dröse nummer saknas i min mobil.
Tack Tack Tack!!!
Jag lovar att fortsätta vara snäll =)


Forum

Idag har vi vart på nya biografen här i stan, åhh så fint de har fått det. Ser ju riktigt storstadsproffsigt ut!
Dock blev det inte Blixten, för den hade slutat gå... så går det är man aldrig ffår tummen ur. Men det blev Savannens hjältar (3D) ist, och det va mäkta populärt!
Efter det gick vi och hämtade ett paket, och rediga jag lyckades shoppa bort några riksdaler på Åhléns som vanligt. Jag ska sluta gå ut från Oden den vägen, jag får börja gå ut vid Espresso House igen. (vilket jag slutade med för ett tag sen pga att jag alltid släpade med mig en latte hem..).
Jag kanske ska överväga Dressman.. ja! där kan jag gå ut!
I vilket fall som helst så tror jag att jag kommer bli gör snögg i min XL tisha och jeans.
Nu är ju bara frågan: Heels eller Converse...?!


Paltkoma

Totalt fruktansvärt överjävligt mätt efter Thereze´s goda bakverk inatt och en avslutande frulle i goda kollegors lag. Dagens ros går till alla fesljumna frallor!
Nu ska här sovas fem kvart i timmen för sen är det fredagsmys som gäller!
En ledig helg!! Åh så gott!
Är lite inne på en bowlingrunda i morrn, men det är ju så mysigt att bara va hemma och kramas med. Ångest!
Får helt enkelt sova på saken och kolla upp eventuell barnvakt om lusten nu skulle falla sig som så.
I vilket fall som helst så ska vi äntligen på bio i morgon, det har vi pratat om lääänge, men som alltid så kommer nåt emellan.
Blixten McQueen it is!


Another day in Paradise

I dag är det lunch med Sara. Kaffe med Jo. I morrn bitti vankas frulle på Ritz och efter det fredagsmys.

Ett dygn helt i min smak!


Maria Nila

Efter 5 år börjar jag nu äntligen få fason på mitt hår. Det känns mjukt och lätt och det faller inte av i stora tussar längre. En bekräftelse på att jag mår bra nu, rakt igenom. Ingen stress, ingen ångest, ingen rädsla, ingen oro. Jag mår bra. När jag har kommit hit så vägrar jag riskera mitt burr igen, så inom kort styr jag kosan mot frissan för att investera i Maria Nila´s kompletta serie.
Jag älskar den! Och som L´oreal hade sagt.. Jag är värd det!








Lingonveckan

eller Ketchup i kanoten eller va fan ni vill kalla det.
I vilket fall som helst så gör det ont som stryk och magen är så uppsvälld så jag skäms. Ser riktigt preggo ut. Men det är ju lingonveckans enda tröst, man vet att man klarat sig igen haha =).

Idag är det schemamöte och i natt är det jobb, snacka om att tajma helt fel dag.
Tänkte hoppat schemamötet och kurerat mig på sofflocket istället, men så kom jag på att jag har glömt att lägga ut mina veto. SSSVOoRDOOooOM !!!!!!!

Nu ska jag dricka kaffe och göra mig en go macka och glädja mig åt att jag har världens bästa syster och svåger som återigen drar med sig Pyret till Leklandet i eftermiddag!!




Home alone

Äntligen hemma i bädden, ååh så skönt och dessutom ska jag vara långledig nu!
Eller ja, ledig och ledig.. det är ju per definition så att säga.
Men nu ska jag nana en stund, sen vankas middag hos mor och far och i kväll är det älsklingsmys på hög nivå!
I morgon ska jag gå på jakt efter min hyresvärd som skulle fixat min spisfläkt i fredags men jag har ännu inte sett röken av varken fläkt eller norrman. Däremot fann jag en rejäl bunte verktyg och annat tjafs i min lille trapp, så jag antar att de har vart här och i vart fall tänkt tanken att laga min dörrklocka. Fy, den plingade till när jag gick ut i går. Jag flög i luften, hatar det satans ljudet! Vill inte ha nån dörrklocka mer, inte med den tonen åtminstone.
Men jag vill ha nytt halltak, nya sovrumstapeter, täcklister till balkongdörrarna, kakelplattor som hänger kvar på väggen, och såklart en ny spisfläkt.
Och så vill jag ha sällskap. Nu, inte sen. Och inte av norrmannen, nä Gud bevare mig väl. Men nää idag vill jag verkligen inte somna ensam. Beror väl på att sovrummet börjar bli kallt. Kanske är dags att börja med kupévärmaren igen innan jag lägger mig, så att det blir lite mysfaktor. Men bara lite.

Ha en bra dag i kylan mina vänner, och glöm för bövelen inte vantarna!
(det gjorde jag...)


I did it !!!

I dag är det lördag, så alltså var det fredag igår. Och jag klarade mitt löfte! Har inte spenderat en enda riksdal på hela veckan :)
Så igår skulle jag belöna mig med att åka till Rusta och köpa en sån där mysig teddypläd.
Det gjorde jag, och en annan pläd, och ett pussel, och godis till jobbet, och Nutrilett bars...
Perkele!
Inga saker jag inte kan leva utan, så alltså borde jag inte köpt dom. Men jag tyckte att mina kollegor behövde lite uppått tjack, att Pyret skulle få ett nytt och svårare pussel, och att jag behövde en packe Nutrilett bars så det där dallret ovanför linningen på byxorna kan stabba till sig nån gång.
Jag är så full av ursäkter när jag kliver in i en affär så det är helt sanslöst! Och Rusta, allvarligt talat, det är inte ens nån trevlig affär.


Baktungt

Så var det ju som sagt Kanelbullens dag. Jag älskar att baka, men konstigt nog finns varken ork eller motivation till detta idag. Beror nog på att jag glömde köpa jäst så för att kunna bara måste jag pallra mig bort till affären, och då spricker ju mitt löfte om att inte öppna plånboken förrän på fredag. Attan!
Eller... jag kan ju panta flaskorna som står i hallen, det lär ju räcka till jäst flera gånger om!
Det tar ju bara sån himla tid, dessa bullar!
Annat är det med mina bakverk, tre kvart allt som allt -kanoners!
Jag är ju sån, ska jag göra nåt så ska jag göra det nu och det ska gärna va färdigt innan jag ens hunnit börja.
Jäjä, det blir nog bra så småningom. Det vill ju gärna bli det när jag är i farten :D.


Back on track

Sitter som vanligt och inväntar Criminal Minds. Har just slevat i mig en halvliter saltlakritsglass. Mumma!
Försökte idag, men ska fortsätta och slutföra detta i morgon. Jag måste, det känns så fel.
Det är helt fel läge för förändrig och Pyret ville verkligen inte förändra något. Han tyckte att allt redan var perfekt. Inte ändra mera mamma.
Jag ska inte ändra mer, det får vänta tills vi är helt redo. Vi har det ju bra här. Vi trivs, sover gott om nätterna, har det fint i vår balsal till vardagsrum och min klädkammare räcker till än så länge, dessutom har vi gott om pengar till roliga saker. Och till sparkontot som öppnar andra dörrar.
Detta är vårt hem och om vi ska byta ut det så ska det vara av kärlek, inte av tvång.
Det finns andra trädgårdar, en annan gång.

Jag har verkligen tänkt och nu vet jag att detta är rätt. Det enda jag ångrar är att jag inte bad om ett par dagars betänketid. Men allt går att ordna. Världen är större än så. Jag har vart impulsiv förr, men ändå lyckas jag sitta här. I mitten av mitt fina liv.
Det viktiga är att vi mår bra, att han mår bra.
Det sker tillräckligt många förändringar i höst. Han måste ha lugn och ro och jag måste ha fokus på rätt saker. Och bäst fokus har jag här. Hemma.


Du milde!!!

Växlar mellan total glädje och förtvivlad ångest. Mest glädje!
Jag har fått ett hus.
Ett litet rött hus med vita knutar, en trappa och knotiga äppleträd.
Och staket!
SÅ fint!! Väldigt litet, men fint.
Och en övervåning som är totalt omöjlig att möblera, vilket innebär att jag har en 25 kvadratmeter stor walk in closet!

Det är för bra för att vara sant. Jag har ett hus!!!
Och en enorm trädgård där Pyret kan lira fotboll. En altan jag kan sola på. Smultron att plocka. En grusgång att kratta. Gräs att klippa. Till och med ett förråd, eller en mindre lada, att fylla med skit jag inte behöver.

Jag är lycklig.


1/10

God morgon eller God natt eller valfritt, så länge det är gott så får ni välja vad ni vill!
Själv har jag god natt stund men ska försöka inbilla mig att det är morgon så jag kan hålla mig vaken en timma till. Väntar på spännande saker :).
Den som väntar på nått gott väntar inte längre än en timma!
När jag har väntat färdigt ska jag lägga huvet på kudden och nana tills jag vaknar av mig själv. En av de större fördelarna med att jobba natt, man behöver inte ställa klockan.

Fick en snilleblixt i natt. En sån där galen en.
Jag lovar här och nu att jag inte ska öppna min plånbok förrän på fredag!
Jaa har ni hört nåt så tokigt..?!
Men jag har storhandlat för många dolláres, handlat kläder till både mig och Pyret så vi klarar oss till nästa sekel. Vart på galej med ghostbusters och PRO. Betalat alla räkningar och tankat bilen.
Vad mer kan jag möjligen behöva??
Nä just det, det vore väl skam om jag skulle känna behov av nåt!

KRAM!


RSS 2.0