Begagnat

Jag hatar begagnat! Trodde jag ja...
Men den senaste tiden har jag fått en begagnad fin säng till Pyret av en mycket omtänksam arbetskamrat.
Två stora kassar med underbara kläder från syrran, hon slänger kläder för att hon tröttnat på dom -inte för at de är fula eller sönder eller helt enkelt ute! Ett släktdrag kanske...
Men det bästa av allt var nog i kväll! Exet kom hit med en gigantisk överraskning! (nej Sara, jag vet vad du tänker).
Han hade nämligen med sig en sån där jätte stor, enorm svart sopsäck med barnkläder! Och inte vilka kläder som helst utan BENETTON, LACOSTE, THE NORTH FACE, J. LINDEBERG, ADIDAS, COTTONFIELD, DIESEL och en äkta INTER TRÖJA och mycket mycket mer!
TACK PIERRE!
Av hela den påsen så var det bara 5-6 plagg som inte dög och då är jag ändå kräsen!

Så joo, begagnat i kan i vissa fall vara mycket uppskattat!

några exempel ur högen:



Shit nu får jag ju stå och stryka halva natta!


NämenOjDå...

Jag och lillprinsen följde med Sara på en promenad till Överby för att hon skulle byta patronen till sin soda streamer. 
Och vi gick och gick och gick, guud vilken trist väg! Men, men med ena benet före det andra så kommer ju alla fram så småningom, så även vi. Med en hänging surpuppa i vagnen och raska steg gick vi in på Carlings för att se om jag kanske kunde spä på min lycka denna veckan med en ny (hel) kjol, och vet ni va?!
DÄR HÄNGDE DEN!
Min fina fina hängslekjol! Snacka om lycka!
Vi enades om att vi kunde stå ut med den numera övertrötta, hängiga surpuppan en stund till så vi gick för att kolla på promenadskor till Sara, utan större framgång. MEN JAG hitta skor..och det skulle jag ju inte ha, inte idag. Men Saras filosofi är ju att
"det jag köper denna veckan slipper jag köpa nästa" och jag började se en poäng i det.




Så skorna ner i vagnen brevid påsen med kjolen och ett packe strumpor... Sen vidare till Etage för att äta men medan vi tog ett varv för att se om den nu övertrötta, hängiga, gnälliga, speedade surpuppan kunde somna innan vi bänkade oss vid den icke så Montazami inspirerade buffén... så slank vi in på 3... Och när vi kom ut därifrån så hade jag helt plötsligt en ny mobil konstigt...märkligt...




Nu är surpuppan glad och nöjd igen och har nog faktiskt tänkt att somna, men som varje kväll måste han ju säga "mamma.. jag älskar dig, jätte mycke!" typ 100 gånger innan John Blund kan komma, men herregud! Finns det något mer underart? NÄ! Han må va en surpuppa ibland men åh vad jag älskar mitt pyre!

Nu håller jag bara tummarna för att den här kjolen håller bättre än den förra, för om jag spräcker två kjolat till halva priset, som i slutändan blev fullpris, på en och samma vecka, då lägger jag ner både bantning och shopping!
OCH så måste jag fatta hur den här märkliga manicken funkar.. hittar ju inte ens vart man byter signal, jaa det är sant!
Jag kan inte byta ringsignal på min telefon!




Håla á la Trollhetta

Om ni nån gång tänkt fiffla med nåt, vad det än må vara. Så gör det inte i Trollhättan, allt kommer fram och alla vet!
Ta inte ens risken för det är bara en tidsfråga innan du biter dig själv i häcken...
Nu vet halva stan och det tog otroligt nog 10 månader, men tror ni att halva stan kan hålla en hemlighet från andra hälften? Det tror inte jag...
Stackars, stackars dig som en vacker dag kommer få höra den här historien på omvägar, för den som borde berätta sitter och skakar som ett asplöv och ångrar sig förhoppningsvis rejält. Och jag tror att asplövet är väl medveten om vilken stad han bor i och hur smaskigheter sprider sig som löpeldar över stadsdelarna så därmed bör han ju skynda sig att va den första som berättar. Men det är han inte man till, det vet ju vi i ena halvan!

Mitt samvete säger att det är fel att hålla hemligheten där den just nu befinner sig, men å andra sidan
"tala är silver, tiga är guld"

Jag håler mig till guld för det är jag värd och jag har inte gjort nåt fel och tänker inte göra det heller men jag hoppas, hoppas och håller alla tummar jag har för att du snart slipper leva i en lögn. För även om jag är borta för all framtid
(för mig får han inte tillbaka om han så kommer krypandes naken med ett par louboutin heels) 
så kommer nån annan snart ta min plats, för uppenbarligen är han inte nöjd med bara dig.

KARMA WILL BITE YOU IN YOUR ASS!


Diet info

Sitter i skolan och har glömt arbetet hemma så jag tänkte att jag kan fördriva tiden med att blogga.. Det är ju nästan lika nödvändigt!
Men wtf jag har ju hela långa lovet till att plugga och promenera och banta och gnälla och va med Benjamin och bada och sova och fira påsk och dega i soffan och dricka vin och... hmm, när skulle jag plugga sa jag?!
Jaja, jag tänkte iaf berätta lite mer om vad min nya diet innebär. Namnet diet á la Montazami va det Sara som kom på, vet inte riktigt varför men kanske för att dieten är lika korkad och underbar som Maria Montazami.
I vilket fall som helst så innehåller den följande; vatten, kaffe, frukt, grönsaker, kyckling och keso! OCH inte att förglömma: satans långa promenader med en god vän (och gärna en latte) så man får träna älta-gammalt-skitprat-musklerna också!

Så min diet idag ser ut såhär:
FRUKOST: 1/2 liter vatten och en skål keso med vårlök och tomat
LUNCH: En mugg kaffe med yttepyttelite mjölk och en liiiten macka med kalkon (vågade inte plocka ur kalkonen och bara äta den och sen kasta mackan åt fanders i fall nån skulle se mig och typ ringa psyk)
MIDDAG är planerad efter promenaden och då ska det bli: kycklingfilé med lite kryddor och stekt sparris till mig 
+ ris och sås till pyret såklart!
KVÄLLSMAT: en banan, en charonfrukt och 1 liter vatten + vitaminpiller

Så nä! Jag svälter mig inte! Jag mår bara fint, jag blir snyggare för varje dag och mina former sitter där de sitter och där får de mer än gärna sitta kvar! Herregud det ska väl synas att man är kvinna!
Men det där B&J + Mmmarabou + fika + pizza- traktordäcket jag hade rund midjan är way gone! Och mina små muskler börjat titta fram igen =)
Så oroa er inte, det kommer inte va nåt benrangel ni möter nästa gång ni ser mig, det är en lycklig och vacker kvinna!

Internationella snoppbitardagen!

Japp ni läste helt rätt!
Idag 30/3 har min älskade vän infört sära-på-benen-förbud med anledning av gårdagens händelser som bekräftade våra farhågor att MÄN finns det jävligt få av, men kåta killar finns det desto fler av...

Så flickor, tjejer, kvinnor och tanter:
Se 30/3 som en hyllning till er! Detta är eran dag och ni ska inte sära på era vackra ben för någon annans skull än er egen! (knappt det ens en gång..)
Och om nån blådåre försöker komma till ändå, så BIT! Och bit hårt! Jag instämmer helt och fullt med Sara, vi behöver inte era snoppar. Och även om VI skulle behöva dom så FÖRTJÄNAR NI dom inte! Inte konstigt att ni ljuger, tar vansinniga beslut och inte kan tänka klart... ni har ju inget blod kvar i huvudet!


Gör mig en tjänst, fira denna underbara dag år efter år så lovar jag att upphovsmannen ska få veta att dagen firas helt och hållet till hans ära! Ära..kanske inte men ja, ni vet!
Så TACK VARE honom slipper vi bjuda till åtminstone 1 dag/år, och PÅ GRUND AV dig så kommer inte en enda kille få komma till just detta datum, år efter år, efter år, efter år...

Kolla in detta!
http://thengis.blogg.se/2010/march/knip-dag.html


what goes around comes around

Det snurrar i hela huvudet och jag är så lyckligt lottad att jag vet ännu en kille som ska undvikas!
Om jag inte vore så hemskans hänsynsfull så hade jag utfärdat en internationell varning med bild och namn för att rädda kommande offer!
Jag ska iaf göra en confession!
JAG HAR BLIVIT BLÅST!
MEN! Det var på tiden!
Kan inte sluta tänka på hur man kan framställa sig som så ärlig, mogen, seriös ,respektfull och allmänt helylle när man i själva verket blåser skiten ur en människa man påstår sig sakna och tänka på varje dag?!?! Samt blåser sin flickvän på både det fysiska och känslomässiga planet. Den värsta kategori av otrohet!!!
Vilken tur att jag inte fick min vilja igenom, då hade det vart jag som stog där med skägget i brevlådan medan min man åtrådde och längtade efter att få fredagsmysa med nån annan... Puh!
Jag må va singel men jag trivs utomordentligt bra med det och jag har all rätt i världen att leka runt med vem jag vill, när jag vill, hur jag vill! And I´m going to! Den rätten saknar alla som kallar sin partner pojkvän/flickvän, sug på den du!

En annan fråga som poppar upp ungefär som boaormen i dina jeans, är hur man kan ha mage att sitta och lova ärlighet och respekt när man i samma mening drar den värsta av lögner! OCH hör och häpna (igen) HUR kan man ha mage att föreslå vänskap när lögnen är lika sprucken som min kjol?! Jag blev så förvånad att jag börja gapskratta och jag har inte slutat än!

Jag blir inte klok på detta... Vet iaf att JAG, och bara JAG, väljer vilka mina vänner är. Och de underbara vänner jag har är ärliga sådana! Det skulle aldrig falla mig in att vara vän med nån jag vet svart på vitt är en av stans värsta lögnare! Ohnej!

Nu planerar jag för fortsatt Montazami-diet, en ny hängslekjol och en underbar vår och sommar med massa fina människor och heta killar! Och jag längtar, jag längtar såååå efter att gå förbi dig i min ospruckna kjol, mina heels som du avgudar och lockarna hängande ner på ryggen (som jag vet får din boaorm att leva loppan!) med ett nöjt och stolt leende!
För det är vad jag är, jag är stolt! Stot över att ha klarat detta, stolt över att våga blogga, stolt över min son, stolt över mina ärliga vänner och stolt att våga säga "jag är för bra för dig, jag förtjänar bättre -mycket bättre"!

Men tackar ödmjukast för tiden som var, för alla fina ord, alla vackra sms, alla nattbesök/dagbesök/middagsbesök, allt kaffe med/utan dopp, och allt annat du hjälpt mig med. Trotts att allt var en lögn så kommer jag minnas denna tiden som en väldigt bra tid i mitt liv, för det var vad det var, jag ska inte sticka under stolen med att jag mått som en prinsessa för det har jag gjort!

Har bara en enda sak att tillägga, KARMA! Och nej det ska inte stå KRAMA, utan KARMA!





Back on track

Japp nu är man tillbaka på banan igen x flera. Sockerruset, kärleksruset och bakruset har lagt sig för den här gången och nu ska jag bli vuxen, ansvarsfull och redig igen!
Älskade lille Benjamin är nämligen på ingång i skrivande stund så nu ser jag fram emot en härlig vecka med massa bus, kramar, sagostunder och förnuftiga beslut...
Jaa nu är jag redo! Efter att återigen ältat och bearbetat helgens bravader på en promenad med Sara så känner jag att jag fått nog av det vilda livet, iaf för den här gången.
Om ni undrar hur det går med dieten så hänger jag i fortfarande... Keso ÄR gott! Och snart ska jag på promenad nr 2 för dagen och då blir det barnvagnskörning också så hej då dubbelhaka!

Diet á la Montazami

Jaa jag måste erkänna att det är rätt kul att blogga, iaf roligare än att läsa en fet historiabok vilket är enda alternativet just nu. Men nej i väntan på Criminal Minds så fördriver jag tiden i soffan med datorn i knät tittandes på fotbollskanalen.
Life is good!
Sitter även och tittar på två mackor och en perfekt uppskivad bifftomat, som jag tog fram för hmm, ca 5 timmar sen. Får nog hiva det där i soporna. I ganska exakt fem veckor så svullade jag gärnet och började anta flodhästsize, MEN så hände nått som fick mig att sluta stå med huvudet i kylskåpet all min vakna tid. Så i exakt en vecka piip så har jag istället inte kunnat äta alls. Jag har levt på vatten och e-house kaffe i 7 dar! Och, mina vänner, diet á la Montazami funkar gör bra!
På 7 futtiga dar har byxorna börjat ramla av mig, dubbelhakan har inte längre 18 grannar och min panna ser inte ut som en medwurst!
Nu tänker ni "men va det inte denna tjejen som spräckte sin kjol för 24 timmar sen?"
-Joo det va det! Men diet á la Montazami fördelar alla gottigheter till mer smickrande ställen än vad en cheesburgare och en Mmmarabou helnöt gör!
Så efter att jag känt mig smal, kurvig och het i min nya kjol igår.. så ligger jag nu i soffan, bakfull med en sprucken kjol på golvet och en halv 2litare cola på bordet... Och det känns som att diet á la Montazami har sett sina ljusaste stunder...
Nu ska jag styra mot frysen och ta fram min B&J som stått orörd alldeles för länge!

Kärleksförklaring!

Eftersom jag inte orkar flytta min kjolspräckande rumpa från soffan så kan jag ju ta vid där jag slutade i går; med offentliga kärleksförklaringar!
Jo som sagt så var jag ju en aning högljudd i går, mer än vanligt alltså. Så Mr Big fick ju en kärleksförklaring som kanske inte riktigt var ämnad för hans öron, inte än iaf... Men men, nu behöver jag ju aldrig fundera på om han vet vad jag tycker om honom. Och det känns ju bra att ha lättat sitt hjärta, typ..
Men Nu är det söndagkväll och min pojkvän, som inte vet att han är min pojkvän, Frank Wagner är på tv´n och då tänkte jag såhär (efter tips från coachen) att jag kan ju lika gärna ge honom en offentlig kärleksförklaring när jag ändå håller på.
Så Frank... -Jag älskar dig, befrukta mig!

Hahaha det är mitt och Sara´s nya motto här i livet, vi blir ju inte yngre direkt och även om jag har min prins så är det klart att man längtar efter en knodd till. För att inte tala om Sara vars klocka tickar utan dess like!
Och våra tilltänkta äkta makar blir ju då rakt inte yngre heller! Herrejisses killarna håller ju på att bli gubbar! Gråa hår, små magar som putar både hit och dit (magar Sara, magar!) och fritidsaktiviteter som skvallar åldersnoja...
Exempel på sådana aktiviterter kan ju vara allt mellan biljard och gyttjekörning i urskogen.

Nä nu ska jag åter till min och Frank´s dejt, och nåde den som stör oss!

Det är Sara´s fel!

Heeej Allihopa!

Nu är jag här igen, Sara the killer har nämligen tvingat mig att börja blogga igen och eftersom att vi har gemensamma hushåll, gemensam ekonomi och ett gemensamt barn så är jag ju så illa tvungen att göra som hon befaller...
Men bara så ni vet så är jag rädd för att blogga, jag känner mig naken, rädd och lite exposed! Men jag ska göra så gott jag kan och försöka bjuda på lite underhållnig (vilket inte borde va så värstans svårt med tanke på alla dumheter jag hittar på).

Jag kan ju tycka att jag och Sara borde ha gemensam blogg när vi ändå delar på allt annat... men Nej! "Blogga kvinna!"

I går va det party på schemat! Och är det party så är det shopping, så "förfesten" började på Överby med frugan och Benjamin kl 11.30... Och det va lördag och löning =massa folk å fä! Jisses vilken tur att Benjamin är vår gemensamma lille prins så vi kan hjälpas åt, han körde skiten ur oss båda. Förstår inte varför han tycker det är så tråkigt att stå still och titta när mamma och Sara provar kläder..?. hummm
Jag gjorde iaf ett jätte fynd! En svart, kort kjol som va hög i midjan och hade, hör och häpna, HÄNGSLEN! Jaa, jag är lika förvånad som ni! Trodde aldrig i min vildaste fantasi att jag någonsin skulle ta på mig nått som ens liknade en kjol, men jojo -Nu lever jag ett nytt underbart liv och det innebär ny och underbar stil! OCH den va på REA!

När shoppingrundan var slut tryckte jag gasen i bott, gjorde allt annat jag skulle göra för att sedan landa hos frugan kl 17. Där blev det kris och panik för jag blev hungrig! Har inte ätit på en vecka så varför skulle jag gå och bli hungrig just då?! Vi hade ju massa viktiga saker att uträtta innan vi skulle va hos underbara Lina kl 19! Kris och panik! Men det löste sig med en bortglömd onlinepizza som kanade ner i magen utan större problem ;)
När vi anlände, som fina gäster ska göra, liiiite sena efter en spurt genom Hjortmosseparken iklädd strumpbyxor och vägsaltsvita vinterstövlar... så blev det brakfest i Linas mysiga lägenhet. Guuud va kul vi hade! Och vad vi drack... Fram tills präktiga Sara säger "va ni dricker, jag tar varannan  vatten" öh! då lugnade vi oss för sisådär 2 minuter och sen va vi på´t igen =).
Taxi rings och 22.45 ska det bära av till Butlers, MEN! när jag ska ta på mig mina high heels så böjer jag mig fram och hör ett BRRRAAAAKK! och tycker att det helt plötsligt blir lite kallt om rumpan.... Japp! in nya fina underbara kjol sprack! Där va ju min kväll förstörd! Men hepp, man kan inte hänga läpp med dessa flickor! Hem och svida om så man ser ut som nått katten släpat in och sen ila iväg till Butlers!
Och där blev det livat! Men sååå kul! Dans (jag dansar bara i mitt nya liv, har aldrig hänt innan) och vin och en 18-års shott som kära frun beställde! Tackar för den... som om den behövdes....
Sen stog vi å hängde och såg allmänt skitsnygga ut (trodde vi) och vi (läs: jag) pratade en aning för högt... Iaf med tanke på att Mr Big stod cirkus en halvmeter bort... Men jag malde på om ditt å datt å jaa allt som jag eg ska hålla för mig själv, eller åtminstonde på behörigt avstånd från Mr Big! Men nej då, om jag inte hör vad folk säger så gör nog inte han det heller...ähum!
Sen blev det lite roomservice prat i närheten av både roomservice och ovan nämnd person... Illa Illa!
Ojoj nu kommer korten från igår!
Vad som hände sen kan ni ju försöka luska ut men vi va hemma vid 4 tiden på morgonen... och mobilen har vart ovanligt tyst idag... hehe men vad som än skett så har jag vart med om värre!

Nu laddar jag inför min och Frank Wagners dejt kl 21 i kväll, tyvärr fick vi inget sällskap men vem behöver Mr Big när självaste number one är på televisionen??

Och jo, det måste nämnas att jag och Sara delar allt som sagt, men INTE killar! Där gick gränsen och tur va väl det för smaken är ju som baken... hmm fet och allmänt ivägen :/

RSS 2.0